Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propostes de joves emprenedors digitals de Ripollet

Alguns joves de Ripollet proven fortuna en negocis per Internet.

Dues propostes digitals acabades de sortir del forn demostren el talent i l’emprenedoria dels joves de Ripollet. Us presentem dues plataformes que ofereixen els seus serveis exclusivament a través d’Internet. Dues startup que han tirat endavant gràcies a l’empenta de tres joves ripolletencs.

wx-academy.com

Rubén López (31 anys) és un atleta olímpic de Ripollet, que coneix a duresa de l’esport d’alt nivell i també de l’empresa tradicional, pel gimnàs Bunkay, que regenten els seus pares des de fa prop de 40 anys. Ara, al final de la seva brillant carrera esportiva, s’ha decidit a transmetre tota la seva experiència i formació creant la primera plataforma en línia especialitzada en gimnàstica artística, cross trainning, cal·listènia i preparació física, que duu el nom de wx-academy.com.

Ruben Lopez 1837.jpg

WX són les sigles del seu canal de Youtube, Warmaxinso (abreviatura de “War Machine” i el pseudònim Xinso), amb més de 72.000 subscriptors i centenars de vídeos d’entrenaments, estil de vida i consells de nutrició. El 2019, amb la pandèmia, es tanca al gimnàs a entrenar i gravar l’actual biblioteca multimèdia, amb el suport de la seva parella, Anna Prat. També ha estat essencial en l’aventura la col·laboració dels gimnastes Asem-March, Enrique Navarro i José López, el saltador Adrià Garcia i l’assessora financera, Tania Lara.

López recorda que “aquesta etapa va ser una bogeria, perquè combinava les gravacions amb l’entrenament pels JJOO de Tòquio. Em passava de 7 de matí a 9 de la nit entrenant i gravant, fins que al cap de 6 mesos em vaig lesionar del colze, de la tralla que m’havia donat”. Els enregistraments han continuat al CAR de Sant Cugat i el Club Gimnàstic Sant Boi.

ruben-lopez-logo.png

Aquesta nova pàgina web/app té 1.500 vídeos, ordenats per disciplina, nivell, material, grups musculars, etc. Segons Rubén López, “fins al moment no hi havia pràcticament informació, llibres, ni vídeos d’aquest tipus d’esports. I ara posem els coneixements d’un gimnasta olímpic i tota la seva trajectòria esportiva en aquesta plataforma, col·locant la gimnàstica d’alt nivell en una posició assequible a tothom, sense importar on visqui, ni l’edat ni nivell que tingui".

La plataforma wx-academy.com, que és de subscripció de pagament, serveix per entrenar, formar entrenadors i accedir altres serveis de comerç electrònic vinculats a l’esport i vida saludable. Rubén López ha fet el llançament des de Califòrnia, meca d’emprenedors i la indústria de l’esport i l’entreteniment, on resideix actualment, entrena i treballa d’imatge d’un important gimnàs nord-americà.

 

timegolds.com

timegolds-logo.png

Aquesta empresa, amb seu a Ripollet, ha estat creada per l’emprenedor Marco Trillo i l’educador social Roman Maymó. Es tracta d’una plataforma de serveis vinculada al cotxe particular, a través de negocis de neteja i tallers mecànics concertats i una xarxa de conductors professionals verificats. Permet des que et portin rentar el cotxe, a passar-li la ITV o canviar-li les rodes. Però el tret distintiu d’aquesta startup és el servei de “butdriver”, amb conductors que s’encarreguen des de tornar-te a casa en el teu cotxe després d’una nit de festa o dels trasllats a l’aeroport. Segons els seus promotors, la iniciativa permet universalitzar aquests serveis Premium pels seus preus low cost i, de pas, evitar accidents i multes.

DSC_0001.JPG