Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 500 infants i joves participaran en la Festa de Cloenda de l'Esport Escolar

Aquesta festa es reprèn dissabte, 11 de juny, després de dos anys sense poder celebrar-la per la pandèmia. Enguany han participat en les diverses modalitats esportives escolars els equips de 8 centres educatius de primària i secundària, més l'AV de Tiana Pont Vell.

El Poliesportiu Municipal acollirà aquest dissabte, 11 de juny, la Festa de l'Esport Escolar Municipal, una cita lúdica que no s'ha pogut celebrar durant dos anys a conseqüència de la pandèmia. Hi participaran els infants dels centres educatius de primària i joves de secundària que han participat al llarg del curs en les diferents modalitats esportives que s'ofereixen des del servei d'esports de l'Ajuntament. Es preveu la participació d'unes 500 persones.

Aquest curs 2021-2022, s'han ofert als centres educatius de Ripollet els següents esports: futbol sala, bàsquet, atletisme pista i cros, tennis taula, tennis, patinatge i natació. Les escoles que han participat aquest curs són Anselm Clavé, Gassó i Vidal, IE Els Pinetons, Enric Tatché, Josep Mª Ginesta, Escursell, Sant Gabriel, INS Lluís Companys i l'Associació de Veïns de Tiana Pont Vell.

La jornada tindrà lloc de 10 a 13.30 h. S'hi instal·laran inflables terrestres i aquàtics, es realitzaran tallers de manualitats, i hi haurà esmorzar, un obsequi per a tots i totes les participants, i un sorteig de material esportiu.

La pràctica de l'esport escolar consisteix en entrenaments regulars que es duen a terme als mateixos centres educatius, o a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal i compten amb la col·laboració de les entitats locals. A més, hi ha jornades regulars d'esports d'equip els caps de setmana i trobades puntuals d'esports individuals.

NdP