Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primeres medalles del CTT Ripollet al Campionat de Catalunya de Joves

L'equip aleví femení del club ripolletenc, format per Ariadna Arnau i Ainoa Caparrós, van aconseguir a tercera posició del podi. El CTT Ripollet participa en aquest campionat, que es disputa del 23 de març fins a l'1 d'abril, amb una àmplia representació de palistes des de prebenjamins fins a Sub-21.

Ariadna Arnau i Ainoa Caparrós, abans de disputar la semifinal del campionat (Foto: CTT Ripollet).
Ariadna Arnau i Ainoa Caparrós, abans de disputar la semifinal del campionat (Foto: CTT Ripollet)

El Club Tennis Taula Ripollet ha obtingut, durant aquest cap de setmana, les seves primeres medalles en el Campionat de Catalunya de Joves, que es disputa des del 23 de març a l'1 d'abril, al pavelló Nord de Sabadell. Aquests primers podis han arribat amb l'equip aleví femení, format per Ariadna Arnau i Ainoa Caparrós, que han acabat la seva participació en la tercera posició. En aquests primers dies de competició, la parella va passar a la fase final com a segones del seu grup, però van caure a les semifinals, pujant fins al tercer esglaó del podi.

No són, tanmateix, les úniques representants del CTT Ripollet. De fet, el club ripolletenc assisteix al campionat amb una extensa representació que jugarà, durant tota la setmana, en les diverses categories i modalitats, tant individuals com dobles i equips. En les primeres jornades, també ha destacat l'actuació de Carmen Domingo que, en categoria cadet, s'ha classificat per al quadre final.

pistes Campionat Catalunya joves.png

Uns 2.000 palistes es donaran cita al pavelló Nord de Sabadell (Foto: Federació Catalana de Tennis Taula)

El Campionat de Catalunya de Joves és organitzat per la Federació Catalana de Tennis Taula, i hi participen palistes des de prebenjamins fins a Sub-21. Són gairebé 2.000 palistes que s'hi han inscrit. El canal Youtube de la Federació Catalana transmet en directe tota la competició, i es pot seguir en aquest enllaç.

Redacció ripollet.cat - JS