Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera Cavalcada de Reis retransmesa simultàniament per ràdio i YouTube

Per primera vegada, Ripollet Ràdio i Ripollet TV a YouTube retransmetran conjuntament divendres vinent, 5 de gener, la Cavalcada de Reis de Ripollet. Una desena de col·laboradors de l'emissora municipal, entre locutors i tècnics, faran possible el programa especial Nit de Reis, que començarà a les 17.30 h.

Enguany, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Ripollet no només es podrà escoltar, sinó que també es podrà veure. Ripollet Ràdio i el canal de Youtube Ripollet TV ofereix divendres, 5 de gener, un programa simultani que oferirà l'arribada de la comitiva reial al barri del Pont Vell, l'acte de lliurament de les claus al parc del riu Ripoll i l'arrencada i el pas de la Cavalcada pels carrers de Ripollet. A més, es faran connexions durant el recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags i també entrevistes a peu de carrer amb el públic familiar que els estarà esperant. A tot això, cal sumar-hi l'emissió d'una entrevista amb els tres Reis Mags, enregistrada expressament per a la jornada, així com reportatges de les activitats nadalenques i les recollides de cartes.

La iniciativa dels mitjans de comunicació municipals és la primera activitat de la commemoració del centenari de la radiodifusió, que se celebra l'any 2024. La segona tindrà lloc el 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, que l'any passat va estar dedicat a la cultura de pau i va consistir en un programa especial matinal amb entrevistes, recitals i música en directe. La programació especial Nit de Reis es podrà sintonitzar a partir de les 17.30 h a la 91.3 FM, a ripolletradio.cat i el canal de YouTube Ripollet TV.

Redacció ripollet.cat - NdP