Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Populus Labora i els equips sanitaris de dos CAP endeguen una activitat per evitar el sedentarisme

Es tracta de l'activitat física "Estiu en moviment", que es durà a terme durant tot el juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 10 h, als parcs d'Oriol Martorell i Anselm Clavé. És gratuïta i també té l'objectiu d'evitar la soledat no volguda.

Aquest dilluns, 3 de juliol, comença l'activitat "Estiu en moviment", una proposta organitzada pels professionals sanitaris del CAP Ripollet i el CAP Els Pinetons, en col·laboració amb Populus Labora. Es tracta d'una iniciativa gratuïta d'activitat física, adreçada a tots els públics, que es durà a terme de dilluns a divendres, de 9 a 10 hores, alternant-se entre els parcs d'Oriol Martorell i Anselm Clavé. Està previst que es dugui a terme durant tot aquest mes de juliol.

Els professionals dels CAP Ripollet i Els Pinetons fan aquesta proposta conjunta amb la Comunalitat de Ripollet Populus Labora, ja que se situa en el seu eix de les cures. L'arribada de l'estiu i les altes temperatures poden implicar en moltes persones una reducció de l'activitat física. Alhora, en algunes persones pot augmentar la sensació de soledat, pel fet que finalitza el curs escolar, acaben moltes activitats grupals que es fan durant el curs, i s'aïllen dels seus companys i companyes en aquestes activitats grupals.

L'activitat "Estiu en moviment" té els objectius principals de combatre el sedentarisme que creix a l'estiu, fomentar la higiene corporal i afavorir la socialització (tot evitant la soledat no desitjada en alguns col·lectius). La proposta es farà tot el mes de juliol, de dilluns a divendres, de 9 a 10 hores. Dilluns i divendres, l'activitat es realitzarà al parc d'Oriol Martorell (c. de Barberà del Vallès, 7). Dimarts, dimecres i dijous, la iniciativa es trasllada al parc d'Anselm Clavé (al costat del CAP Ripollet, c. de Casanovas, 4).

Redacció ripollet.cat - JS

PL_XXSS_ESTIU EN MOVIMENT_JULIOL_2.jpg