Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Populus Labora celebra la seva Crida d'Acció Ecosocial a Casa Natura

Serà aquest divendres, 16 de juny, i es tracta de l'estrena de diverses mesures mediambientals que es realitzaran els pròxims mesos per trobar fórmules i propostes d'economia social amb un menor impacte ecològic i major benefici cap a la societat. Inicialment havia de tenir lloc el passat 19 de maig, però finalment serà aquest divendres, 16 de juny.

Populus Labora organitzarà aquest divendres, 16 de juny, a Casa Natura la Crida d'Acció Ecosocial, després que aquesta proposta s'hagués de cancel·lar inicialment, quan estava prevista per al 19 de maig. Es tracta de la presentació de diverses mesures mediambientals que es realitzaran els pròxims mesos per trobar fórmules i propostes d'economia social amb un menor impacte ecològic i major benefici cap a la societat. 

L'acte s'estrenarà amb un primer tema, l'alimentació, perquè es considera què és una necessitat bàsica, crucial per a la vida. Es proposarà una taula rodona sobre agroecologia i sobirania alimentària, a més d'una exposició de projectes locals sobre consum agroecològic, showcookings, un berenar i música en directe. Aquestes activitats quedaran complementades amb tallers per a infants.

Tot i que aquesta primera sessió tractarà sobre l'alimentació, està previst realitzar futures edicions per tractar la mobilitat sostenible, l'economia circular, la sobirania energètica o l'emergència climàtica, entre altres temàtiques.

El programa Comunalitats neix com una aposta per donar oportunitats de transformació social a les comunitats, ciutadania i territoris en un context de crisi ecològica. La Comunalitat de Ripollet ha aprofitat aquesta porta oberta per treballar col·lectivament en diferents àmbits, com ara les cures dignes i la cultura comunitària. La sequera actual és un gran símptoma de la urgència i del greu impacte que té la civilització en aquest planeta i de la necessitat d'aquesta crida d'acció ecosocial.

Redacció ripollet.cat - MM

PL_CRIDA-ECOSOCIAL_PROGRAMA_16-juny.jpg