Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple de victòries del CTT Ripollet a les categories estatals

Els equips de Divisió d'Honor femení i els masculins de Segona i Tercera Divisió Nacional es van imposar als seus rivals.

L'equip de Divisió d'Honor femení que va guanyar el seu partit aquest últim cap de setmana..
L'equip de Divisió d'Honor femení que va guanyar el seu partit aquest últim cap de setmana.

Cap de setmana molt positiu pel que fa als resultats dels equips del Club Tenis Taula Ripollet que competeixen en categories estatals, en la jornada que es va disputar dissabte dia 13 a la tarda al Poliesportiu de Ripollet.

L'equip de Divisió d'Honor femení, que disputava la darrera jornada de la primera volta, va vèncer a l'Helios Saragossa per 4-2 situant-se, amb aquest resultat, en sisena posició a la taula classificatòria. D'aquest partit, cal destacar, que van competir la sèrbia Reka Bezeg, amb 2 dels 4 punts del seu equip, la Lídia Rico, amb 1 punt, i la Mireia Paretó, que tornava de lesió, i va fer el punt restant.

Pel que fa a les categories masculines, l'equip de Segona Divisió Nacional va assolir un 4-3 contra la Garriga. Van jugar els ripolletencs Miquel Arnau, Raul Fernández i Pau Barceló. Disputats els 6 partits d'individual es va arribar amb un 3-3, que va requerir un doble pel desempat, i la parella ripolletenca formada pel Raul i el Miquel es va imposar per 3 sets a 1.

Finalment, a la tercera categoria estatal l'equip va assolir una important victòria que el fa sortir de la posició de descens directe. En aquesta ocasió van jugar Pau Altar, Àlex Garcia i Octavi Cutillas I es van imposar per un contundent 5 – 1 al Falcons de Sabadell.

Redacció Ripollet.cat - DVT.