Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a la 9a Caminada sense fum

Fins al pròxim 30 de maig ja es poden fer les inscripcions a través del web municipal Ripollet.cat, per a totes les persones que vulguin participar en la jornada esportiva que es farà l'1 de juny de 2024 a Ripollet.

Aquest juny arriba la novena edició de la Caminada sense fum a Ripollet que se celebrarà el pròxim 1 de juny de 2024. Sota el lema "Zero emissions també als teus pulmons", tots els qui vulguin participar podran gaudir d'una nova edició d'aquesta ja clàssica jornada esportiva pel municipi.

Les inscripcions ja es poden fer i hi ha marge fins al pròxim 30 de maig. Per a inscriure's, es pot fer a través d'aquest enllaç del web municipal Ripollet.cat. Per a les persones que ho vulguin i ho necessitin, hi haurà punts de suport a les inscripcions en línia al Poliesportiu Municipal, al Centre cultural, a Drets Socials, i als CAP Ripollet, Els Pinetons i La Farigola.

Enguany la sortida de l'activitat serà des del parc dels Pinetons, al Torrent Tortuger, a partir de les 9 h, moment en el qual es farà el control dels inscrits i el lliurament d'aigües. Cap a les 9.15 h, hi haurà una sessió conjunta d'estiraments i a les 9.30 h començarà la caminada que anirà del Torrent Tortuger a la meta del Poliesportiu Municipal, passant per l'avinguda del Mediterrani, el camí de la Serra, la rambla de Sant Jordi, el carrer de la Granja i l'avinguda del riu Ripoll. Un cop finalitzat el recorregut, hi haurà una activitat dirigida a la pista coberta del poliesportiu.

Des de l'organització s'informa que cal portar roba i calçat còmodes, barret o gorra, ulleres de sol i protecció solar, per tal de gaudir de forma segura d'una activitat per a tota la família.

Redacció Ripollet.cat - DVT.