Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la inscripció per a la nova oferta de formació ocupacional de Ripollet Impulsa

Es tracta de prop d’una desena de propostes dirigides a persones tant en situació d’atur, com assalariades i autònomes, centrades, especialment, en aspectes digitals i tecnològics.

L’Ajuntament de Ripollet, des de l’àmbit de Desenvolupament Econòmic, ha programat, durant el darrer trimestre del 2022, prop d’una desena d’accions de formació teòric-pràctica que tenen com a objectiu garantir i millorar la formació, qualificació, capacitació i les competències professionals de les persones treballadores, així com afavorir la cerca de feina o el manteniment en el mercat de treball. Els cursos, majoritàriament presencials, corresponen a tres tipus de projectes. D’una banda, els de la Diputació de Barcelona “Plans Locals d'Ocupació” Catàleg 2021-2023: Xarxa de Governs Locals 2022 i “Treball, Talent i Tecnologia” (TecnoTalent Vallès), i, d’altra, a les accions de “Formació Ocupacional Local” impulsades per l’Ajuntament de Ripollet.

Amb el propòsit de promoure la millora competencial i el creixement econòmic sostenible, mitjançant la tecnologia, s’han volgut potenciar els aspectes digitals i tecnològics dins de les formacions per adaptar els diferents recursos digitals disponibles a les necessitats dels sectors productius i als requeriments de les empreses.

Dins d’aquesta formació també es compta amb  la participació de les empreses, en especial aquelles que pertanyen a la cadena de valor de la salut i el benestar (TTV), és a dir, que directament o indirectament, proveeixen productes i serveis en l'àmbit de la salut i el benestar o tenen entre la seva clientela a aquest tipus d'empreses.

La inscripció ja està oberta, a través d’aquest enllaç. Per a més informació, les persones interessades poden consultar l’apartat de Ripollet Impulsa de ripollet.cat i/o contactar a través de l’adreça electrònica formacio@ripollet.cat.

 

“Plans Locals d'Ocupació” Catàleg 2021-2023: Xarxa de Governs Locals 2022 DIBA:- Horticultura Ecològica i Jardineria Sostenible (70h)

- Soldadura amb operacions bàsiques de fabricació mecànica (70h)

 

Treball, Talent i Tecnologia (TecnoTalent Vallès):

- Nutrició i dietètica (32h) (2 edicions)

- Competències Digitals (15h)

- E-Commerce “Com gestionar vendes en línia” (60h)

 

Formació Ocupacional Local (Ajuntament)

- Ajudant cambrer/a amb coneixements d’enologia (60h)

- Cuina amb Certificat manipulació aliments (60h)

- PRL sector neteja (50h)