Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el procés de sol·licitud de beques pels Casals d'estiu

Enguany es poden demanar les beques fins al pròxim 18 d'abril de forma presencial a l'oficina provisional ubicada a l'Arxiu Municipal (c. de la Palma, 14) o a través de la seu electrònica del web municipal.

Ja s'ha obert el procés per sol·licitar la prestació econòmica destinada a cobrir part o totalment les despeses d'inscripció als casals d'estiu de lleure i esportius de Ripollet d'aquest 2024. Enguany les ajudes es poden demanar fins al pròxim 18 d'abril per a infants empadronats/des al municipi de Ripollet. En aquest sentit, cal tenir en compte que hi ha uns barems establerts, en funció dels ingressos i les despeses del nucli familiar, que determinaran quines persones poden ser receptores d'aquest ingrés i quina és la quantitat que els hi pertoca. 

Per poder fer aquest tràmit es pot anar de forma presencial a l'oficina provisional,  ubicada a l'Arxiu Municipal (c. de la Palma, 14) que atendrà de dilluns a divendres entre les 8.30 h i les 14.30 h. De la mateixa manera, per realitzar el tràmit de forma presencial, cal demanar cita prèvia a citaprevia.ripollet.cat.

Si es vol dur a terme de forma telemàtica, cal adreçar-se a la seu electrònica del web municipal. En aquest enllaç també podreu consultar els criteris que s'apliquen per determinar les prestacions i quins són els tràmits i documentació que cal entregar. 

Un cop tancat el termini, les inscripcions per als Casal es podran realitzar a partir del 21 de maig. 

Redacció Ripollet.cat - DVT