Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Gorina continuarà com a presidenta del CB Ripollet

L'única candidatura presentada es va proclamar divendres, 16 de juny, com a nova junta directiva, que passa de 6 a 10 membres. La Federació Catalana de Bàsquet ha informat que el sènior masculí A ha aconseguit l'ascens a Lliga EBA i el CB Ripollet té fins al 14 de juliol per anunciar si accepta o no la plaça.

Nova junta directiva del CB Ripollet. Foto: CB Ripollet..
Nova junta directiva del CB Ripollet. Foto: CB Ripollet.

L'única candidatura presentada per gestionar el CB Ripollet els pròxims quatre anys va ser proclamada divendres passat, 16 de juny, per assumir aquesta responsabilitat. La nova junta directiva serà presidida per Núria Gorina, que repeteix en el càrrec. Seguiran Salvador Serra, com a vicepresident, Elena Planas, com a tresorera, Esther Martín, com a secretària i els vocals Marc Pérez i José Luís García. S'incorporen com a vocals Modest Serra, Alejandro Yuste, Ismael Hidalgo i Ruth Enfedaque. En el decurs de l'acte de divendres van prendre possessió dels seus nous càrrecs.

L'entitat celebrarà la seva assemblea general ordinària el mes de juliol. Núria Gorina va adreçar unes paraules a les sòcies i els socis, destacant la feina que s'ha fet en els quatre anys de mandat. Un balanç amb encerts i errors perquè "s'ha treballat molt per l'entitat". La presidenta va destacar la gran temporada esportiva que han fet els equips del club i la tasca de l'Escoleta, refermant i fent créixer la base del CB Ripollet.

Durant l'acte, Gorina va explicar que la Federació Catalana de Bàsquet ha informat el club que el sènior masculí A ha assolit l'ascens i ja és equip de Lliga EBA. Ara, l'entitat té fins al 14 de juliol per respondre a la Federació si accepta o no aquesta plaça.

Redacció ripollet.cat – JS