Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova guia de l'oferta esportiva de Ripollet a la pàgina web municipal

Es tracta d'un document virtual que es pot visitar al web de l'Ajuntament i que té com a objectiu donar a conèixer l'oferta esportiva del municipi.

Ja es pot consultar al portal municipal la nova Guia de l'oferta esportiva de Ripollet, sorgida arran d'una petició de les entitats esportives en una de les sessions de la Comissió Permanent del Consell d'Esports. L'objectiu és donar una major visibilitat i informació a l'activitat que desenvolupen aquestes entitats, gimnasos o sales privades al municipi.

La Comissió Permanent del Consell d'Esports està formada per representants polítics, entitats esportives i responsables tècnics, que s'han anat reunint al llarg dels darrers mesos. Les reunions que s'han dut a terme han establert un Pla de Treball en el qual un dels eixos era la gestió d'un pla comunicatiu, per tal de donar a conèixer tota l'oferta esportiva del municipi.

La Guia ofereix informació de l'activitat que organitzen tant els serveis esportius municipals, com les entitats esportives, els gimnasos i sales privades d'activitats físiques, i les entitats no esportives que tenen línia esportiva, com és el cas de les associacions de famílies dels centres educatius.

Els usuaris poden trobar informació d'horaris, activitats o dades de contacte, a més d'una trentena de fitxes d'aquelles entitats o gimnasos que en el seu moment van realitzar el tràmit corresponent per poder aparèixer-hi. La voluntat de l'Ajuntament és anar ampliant la guia, per això ha decidit mantenir el tràmit en línia obert.

Redacció ripollet.cat - NdP

GUIA_2.png