Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Harry Potter Book Night a Ripollet

Ripollet torna a celebrar la Harry Potter Book Night els dies 2 i 3 de febrer.

La Biblioteca Municipal de Ripollet celebra un any més la Harry Potter Book Night, dedicada als personatges creats per J.K. Rowling. L'equipament aprofitarà aquest esdeveniment per inaugurar un nou Racó Harry Potter a la sala infantil. Es tracta d'un espai amb més d'una seixantena de documents dedicats a la saga de llibres de J.K. Rowling. En aquest fons especial, es podran trobar les novel·les originals i un munt de llibres de temàtiques variades, com ara cuina i manualitats, ambientats en el món de Hogwarts.

Els actes de la cita comencen aquest dijous, 2 de febrer, quan la Biblioteca Municipal acollirà a la tarda un seguit de tallers familiars i infantils. A les 18.15 h, es farà el taller "Dibuixem a Harry Potter" per a infants de 8 a 12 anys; i també es farà un taller de "Llibres d'encanteris", amb dues sessions, a les 17.30 h, per a infants de 5 a 7 anys, i a les 18.30 h, per a infants a partir de 8 anys. La sala infantil també acollirà un photocall i alguns jocs per descobrir el nou fons de llibres de Harry Potter de la Biblioteca.

L'endemà, divendres 3 de febrer, el Casal de Joves acollirà el taller "La cuina de Harry Potter", per aprendre a cuinar tant els àpats com les begudes i pocions que surten a les novel·les i pel·lícules. Aquest taller va adreçat a joves a partir dels 12 anys. Les persones interessades poden apuntar-se a través de l'instagram @RipolletJove, el correu electrònic joventut@ripollet.cat, o bé de manera presencial al Casal de Joves.

L'esdeveniment se celebra de manera mundial des del 2014 gràcies a l'empenta de l'editorial Bloomsbury, encarregada de l'edició anglesa de la saga de llibres de J.K. Rowling amb l'objectiu de continuar gaudint i promocionant el món màgic de Harry Potter i Hogwarts. Aquest 2023, l'editorial ha anunciat que modifica la data de l'esdeveniment passant a celebrar el Harry Potter Book Day el 12 d'octubre. La Biblioteca de Ripollet ha decidit, malgrat tot, mantenir la data de celebració al voltant del primer dijous de febrer.

 

Programació Harry Potter Book Night a la Biblioteca Municipal

17.30 h. Llibreta d'encanteris

Per a qualsevol mag que estudia a Hogwarts és imprescindible una llibreta per anar apuntant els seus encanteris. En aquest taller crearem una llibreta màgica i la personalitzarem.

A càrrec d'Anna Nieto, de Talleret Craft. A les 17.30 h (infants de 6 a 8 anys) i a les 18.30 (infants a partir de 8 anys). Cal inscripció prèvia a la Biblioteca municipal.

18.15 h. Dibuixa en Harry Potter

Aprèn a dibuixar pas a pas el personatge principal del món màgic de Hogwarts.

A càrrec de Manel Sánchez, per a infants de 8 a 12 anys. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal.

 

Redacció ripollet.cat - NdP