Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou servei d'assessories laborals per a joves

El servei es va iniciar el passat 24 de març, durant la Mostra d'educació postobligatòria de Ripollet. Entre abril i juliol es farà una sessió un divendres de cada mes al Casal de Joves. La resta de divendres es pot sol·licitar l'atenció a Ripollet Impulsa.

L'Ajuntament de Ripollet ha posat en marxa el nou servei d'assessories laborals adreçades a persones joves. Fruit de la col·laboració entre Ripollet Impulsa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Regidoria de Joventut, té l'objectiu d'esdevenir un servei de referència per a la població jove de Ripollet que busca feina.

Aquest servei realitzarà assessories laborals personalitzades per a totes les persones joves que ho sol·licitin. En aquestes assessories es treballaran temes com la realització del currículum, la recerca d'ofertes de feina i de formació adaptada a les necessitats i preferències de cada persona que accedeixi al servei, a més d'oferir orientació professional i laboral, i xerrades sobre diferents temes que puguin ser d'interès.

El servei es dirigeix a persones joves a l'atur, que busquen la seva primera feina o que volen millorar la feina que ja tenen, amb una assessoria laboral personalitzada que els faciliti eines i informació d'ofertes de treball adequades al seu perfil professional.

Al Casal de Joves s'ha programat una sessió mensual, així doncs, el servei s'oferirà els divendres 28 d'abril, 26 de maig, 30 de juny i 21 de juliol de 16 a 19 h. La resta de divendres, l'atenció es realitzarà a Ripollet Impulsa, al carrer de Sant Sebastià, 26.

Es pot demanar cita trucant als telèfons 935 807 642 o 680 340 760, a través dels correus electrònics orientacio@ripollet.cat i joventut@ripollet.cat i a les xarxes socials @ripolletimpulsa i @ripolletjove.

Redacció ripollet.cat - NdP