Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou èxit de la jugadora ripolletenca de tennis platja Eva Fernández

La jugadora ripolletenca de tennis platja Eva Fernández ha aconseguit la medalla de bronze amb la selecció espanyola en la Copa del Món que es disputa a Brasil.

La selecció espanyola guanya el bronze. Foto: Foto: Federación Internacional de Tenis/Real Federación Española de Tenis..
La selecció espanyola guanya el bronze. Foto: Foto: Federación Internacional de Tenis/Real Federación Española de Tenis.

La jugadora de tennis platja Eva Fernández ha sumat un nou èxit fa pocs dies. La ripolletenca ha guanyat amb la selecció espanyola la medalla de bronze de la Copa del Món que s'està celebrant aquests dies a la platja de Copacabana a Río de Janeiro (Brasil). Al seu torn, la selecció espanyola ha igualat el seu millor resultat aconseguit l'any 2015. L'equip està format per Eva Fernández Palos, Antoni Ramos, Saulo Tejada, Gerard Rodríguez Querol, Ganesha Díaz Vázquez i Sabrina López García, amb Carles Vicens com a capità.

La selecció va assolir el bronze diumenge en superar Rússia en el partit pel tercer lloc (2-0). En les semifinals, Espanya havia caigut contra Itàlia per 3 a 0. Finalment, la selecció que s'ha proclamat campiona del món ha estat l'amfitriona Brasil. Cada eliminatòria s'ha jugat al millor d'un partit de dobles masculí, un de dobles femení i un de dobles mixtes.

Cal recordar que Eva Fernández ja havia aconseguit a mitjans de setembre la medalla d'or en el Campionat Europeu de Tennis Platja, fent parella mixta amb Antoni Ramos.

JS

foto tennis platja.jpg

Els integrants de les seleccions espanyoles absoluta i júnior, amb les seves medalles. Foto: Federación Internacional de Tenis/Real Federación Española de Tenis.