Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit de ball, cada dia de Festa Major

El programa de la Festa Major de Ripollet d’enguany, que se celebrarà del 26 al 29 d'agost, no s’oblida d’un dels actes imprescindibles d’una festa, les nits de ball. Per això, s’organitza un ball amb orquestra per a cada nit de la Festa Major.

Un dels actes més tradicionals de les festes majors del nostre país són els balls de nit. Per això, cada estiu, les diferents orquestres de Catalunya volten per tot el territori oferint la seva música i els seus ritmes. Des d’estils com el bolero o el pasodoble fins al rock o versions de clàssics de la història de la música.

La Festa Major de Ripollet no serà una excepció i ha preparat una nit de ball per a cada dia de festa, en diferents punts de la ciutat. Així doncs, es podrà gaudir de l’orquestra Xarop de nit, a la plaça d’Emma Maleras (divendres, 26). El Grup Choffers (dissabte, 27) i l’Orquestra Rosaleda (diumenge, 28) tocaran a la plaça de Joan Abad. Finalment, el Confetti per a Veterans anirà a càrrec de La Banda del Coche Rojo (dilluns, 29) a la cantonada de la rambla de Sant Jordi amb el carrer de Sarrià de Ter.

Recordeu que podeu descarregar íntegrament el programa de la Festa Major de Ripollet en aquest enllaç. Les inscripcions prèvies a les activitats que ho requereixin ja es poden realitzar en aquest enllaç.

Tot seguit, podeu consultar les actuacions de les orquestres al programa d’activitats de la Festa Major de Ripollet 2022.

ORQUESTRES_1.jpg

ORQUESTRES_2.jpg

ORQUESTRES_3.jpg

ORQUESTRES_4.jpg