Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 1.000 persones segueixen el debat electoral de Ripollet Ràdio i la Revista de Ripollet

A més del públic que va omplir el Teatre Auditori, més de 500 persones el van seguir en directe i altres 300 el van veure en diferit les primeres hores posteriors a l'emissió.

El debat, organitzat per primera vegada conjuntament per l'emissora municipal, Ripollet Ràdio i la Revista de Ripollet, va respondre a les expectatives d'interès públic del lectors de la publicació, oidors de la ràdio, partits, entitats i ciutadania en general.

Quan el dia 15 es van  començar a repartir les 350 invitacions de l'aforament del teatre, aquestes es van exhaurir en poques hores. Vegeu-lo en aquest enllaç: Debat electoral de les Eleccions Municipals de Ripollet 2023.

El debat no només va ser possible per la col·laboració entre els dos mitjans, amb amb qual van aconseguir fos més útil, atractiu i amb major projecció, sinó també per la predisposició de tots els partits, que van acordar que fos en igualtat de condicions per a tots els participants.

Van intervenir 8 de les 9 forces que concorren als comicis locals de 2023: Decidim, PSC, ERC, Junts, PP, Valents, RLD i RNC. Només va faltar VOX, que va excusar anticipadament la seva presència per motius laborals del candidat. Va comptar amb tres blocs temàtics de debat obert, preguntes directes als candidats i candidates, pronunciaments sobre possibles pactes i aliances i preguntes del públic.

ripollet-com-municipals-debat-presentadors-180523.JPG

D'esquerra a dreta, els moderadors de l'acte: Toni Miralles (Ripollet Ràdio i David Rúa (Revista de Ripollet).

 

L'espai es va poder seguir per la ràdio i internet a https://ripolletradio.cat i al canal Ripollet Ràdio a YouTube, on també es poden veure les entrevistes de presentació de la totalitat dels 9 caps e llista a Conegui els candidats i candidates.

Redacció: ripollet.cat