Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més activitats per als joves a la Festa Major de Ripollet 2022

La Festa Major d'aquest any, que se celebrarà del 26 al 29 d'agost, presenta una gran varietat d'activitats per a joves, com ara el nou espai musical del pati de l'escola Josep M. Ginesta, el tradicional Ball de Confetti i l'oferta de concerts al Parc dels Pinetons.

A l'hora de preparar la Festa Major d'aquest any, la Comissió de la Festa Major va recollir la proposta d'organitzar més activitats per a un públic jove. Aquesta proposta s'ha materialitzat en un ampli ventall d'actes culturals per als joves i un nou espai dedicat a la música. Es tracta del pati de l'escola Josep M. Ginesta, que es convertirà durant els dies de la Festa Major en un espai de música i punxadiscos, que oferirà cada nit una actuació. Es podrà gaudir del grup terrassenc Guineu, d'una sessió de punxadiscos locals, dels Migats Sound System, dels Uncommon Fest i d'un Confetti especial per a adolescents, entre altres.

També s'incorporen a la Festa Major noves activitats, com ara una jornada a la plaça del Molí per poder jugar amb simuladors de ral·lis i curses de velocitat; una sessió de Teatre per a Joves al Teatre Auditori a càrrec de la companyia Improshow, o la Festa de l'Skate organitzada per Ungravity, amb exhibicions i tallers a l'Skate Park. Òbviament, un dia abans de l'inici oficial de la Festa Major, dijous 25 d'agost es durà a terme La Prèvia, a càrrec del Col·lectiu L'Aresta. De l'any passat, repeteix l'Scape Room que, a més, amplia sessions per la bona rebuda de fa un any. En aquesta edició, es podrà gaudir de l'Scape Room a càrrec d'Estrambòtic al parc de M. Lluïsa Galobart, tant al matí com a la tarda.

De tots colors

Al programa d'activitats per a joves de la Festa Major s'hi poden trobar propostes artístiques per a tots els gustos i edats. En l'àmbit de la música, es podrà xalar amb una nova edició del Ripollet Rock Festival, i ja van 29 edicions. I a l'escenari del Parc dels Pinetons hi pujaran artistes de la talla de Lendakaris Muertos i Macaco. La Festa Major s'acomiadarà dilluns 29 a la nit amb el tradicional Ball de Confetti, al Parc dels Pinetons, que anirà a càrrec de la Banda Neón.

Punt Lila LGTBI

Per tal de garantir que tothom pugui gaudir d'una Festa Major sense agressions sexistes i LGTBI-fòbiques, s'instal·larà un Punt Lila LGTBI cada nit al Parc dels Pinetons. Allà es podrà buscar assessorament i informació, i també serà l'espai d'atenció i referència en cas que patiu o veieu una agressió sexual o LGTBI-fòbica.

Recordeu que podeu descarregar íntegrament el programa de la Festa Major de Ripollet en aquest enllaç. Les inscripcions prèvies a les activitats que ho requereixin ja es poden realitzar en aquest enllaç.

Tot seguit, podeu consultar el programa d'activitats per a joves de la Festa Major de Ripollet.

JOVE_1.jpg

PINETONS_1.jpg

JOVE_2.jpg

PINETONS_2.jpg

JOVE_3.jpg

PINETONS_3.jpg

JOVE_4.jpg

JOVE_5.jpg

PINETONS_4.jpg

JOVE_6.jpg

JOVE_7.jpg

JOVE_8.jpg

JOVE_9.jpg

 

PINETONS_6.jpg

PINETONS_7.jpg