Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medalla de bronze per a l'equip femení del CTT Ripollet al Campionat de Catalunya Sub-21

Les palistes Lídia Rico, Mireia Peretó i Marta Peñarando aconsegueixen la medalla de bronze, uns dies després de quedar entre les 12 millors jugadores d'Espanya. Ariadna Arnau guanya tres medalles de bronze en categoria benjamí.

Podi del Campionat de Catalunya Sub-21. Foto: Federació Catalana de Tennis Taula..

L'equip femení del Club Tennis Taula Ripollet ha obtingut aquest dilluns, 3 d'abril, la medalla de bronze en categoria Sub-21 al Campionat de Catalunya, que s'està disputant aquests dies a Valls. L'equip format per Lídia Rico, Mireia Peretó i Marta Peñarando va quedar en 4a posició, per darrere del TT Tramuntana de Figueres, TT Els 8 de la Garriga i el CTT Ganxets de Reus. A partir d'aquest dimarts, es disputaran les proves d'individuals i dobles, on també en prendran part.

Ariadna Arnau aconsegueix tres medalles de bronze al Campionat de Catalunya Benjamí. Foto: Federació Catalana de Tennis Taula.

També en aquests Campionats de Catalunya, l'Ariadna Arnau, jugadora benjamí del CTT Ripollet, ha assolit tres medalles de bronze, en categoria individual, i en dobles i equips fent parella amb l'Elsa Benet del CTT Borges.

Entre les 12 millors d'Espanya

Les palistes del CTT Ripollet mantenen una bona ratxa de resultats, amb aquesta medalla de bronze que han aconseguit al Campionat de Catalunya. A finals de març, entre els dies 24 i el 26, es va disputar el Campionat Estatal Sub-21 a Jaén, que va disputar l'equip femení sènior del CTT Ripollet al complet. En aquesta competició, tres de les palistes ripolletenques es van classificar entre les 12 millors jugadores de tot Espanya. Al campionat, Mireia Peretó va quedar en 7è lloc, Marta Peñarando va ser 9a i Lídia Rico va assolir la 10a plaça.

L'equip femení del CTT Ripollet, al Campionat Estatal disputat a Jaén. Foto: CTT Ripollet.