Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Luis Tirado repetirà de cap de llista pel PSC

L'actual portaveu del PSC de Ripollet repetirà com a cap de llista a les Eleccions Municipals, després de ser-ne escollit per unanimitat en l'assemblea de l'agrupació, celebrada el passat dimarts, 27 de setembre. En la trobada, Luís Tirado va estar acompanyat pels caps de llista socialistes vallesans de les Municipals de 2023.

D'esquerra a dreta, els caps de llista vallesans del PSC: Carlos Cordón (Cerdanyola –actual alcalde-), Luís Tirado (Ripollet), Pere García (Santa Perpètua) i Bartolomé Egea (Montcada).
D'esquerra a dreta, els caps de llista vallesans del PSC: Carlos Cordón (Cerdanyola –actual alcalde-), Luís Tirado (Ripollet), Pere García (Santa Perpètua) i Bartolomé Egea (Montcada)

En roda de premsa, el líder socialista va destacar el suport unànime de la militància i que tenia "les ganes, la il·lusió, la capacitat i l'equip per fer una ciutat millor per a tothom, que faciliti la vida als seus ciutadans". Tirado considera que els socialistes arriben als comicis "més forts" davant el govern de Decidim que “només està fent que generar problemes".

El Ripollet del 2030

El flamant cap de llista va manifestar que tenia "l'equip, les idees i el projecte" i va anunciar que presentaria el pla "El Ripollet del 2030" en un acte públic, el pròxim 27 de novembre, amb la participació de Marta Figueras i Salvador Illa. També que la seva llista comptaria amb la participació de "persones independents i reconegudes, que aportaran nou coneixement, noves idees i moltes ganes a la candidatura".

Tirado va proclamar els socialistes com "l'única garantia de canvi, possible i realista". Ja que "Ciutadans està en descomposició, ERC té un candidat amb cara i ulls, però el partit té el sostre que té, com JuntsxCat, mentre que Som podria no presentar-se i els seus votants són del perfil PSC". És per això que va afirmar: "És votar PSC o deixar que continuï Decidim". En aquest sentit, va explicar que "hem treballat molt, parlant amb molta gent i portant al Ple el que ens transmetien els veïns. Quant a la seva feina d'oposició, la va qualificar de "constructiva", posant com a exemple la peoposta de la futura promoció de pisos de protecció oficial a rambla de les Vinyes amb Catalunya i fent pública "la patinada de Decidim amb el seus sous".

Nova etapa de diàleg

En cas de governar, Luí Tirado pretén "obrir una nova etapa de diàleg amb tots els partits, deixant les guerres partidistes i superant els problemes que ha provocat Decidim pel seu dogmatisme". Segons el socialista, Decidim s'ha trobat que no podia complir moltes coses que va prometre, com ara "tancar l'Ecoparc, soterrar l'autopista, portar el tren" i els va retreure que "s'ha gastat molts diners en fer estudis, com els de municipalitzar l'aigua, per a res" i els advertia "espero que Decidim hagi après la lliçó sobre les dificultats de governar". Finalment, va qualificar de "nyap" el nou sistema de recollida d'escombraries, que "s'ha comunicat i implantat molt malament" i que s'haurà de "revisar i aturar allà on no sigui possible aplicar".

Redacció ripollet.cat