Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'skyline de Ripollet protagonitza la imatge de la Festa Major 2021

La darrera paraula en la votació l’ha tinguda la ciutadania, que va escollir entre els dos cartells seleccionats per la Comissió de Festa Major. Aquest és un dels temes que restaven per tancar, abans de la presentació del programa, que es preveu fer molt aviat.

Cartell de la Festa Major 2021, amb el confeti i la silueta urbana de Ripollet.
Cartell de la Festa Major 2021, amb el confeti i la silueta urbana de Ripollet

La silueta urbana de Ripollet i el confeti de colors, representant la diversitat, el moviment i allò col·lectiu com un tot, són els dos elements destacats del cartell de la Festa Major 2021, que tindrà lloc del 27 al 30 d’agost. Amb un 81% dels vots ha superat a l’altre cartell finalista, amb un cor lila encès en flames, que només va aconseguir el 19% dels vots a través de les xarxes socials institucionals.

Tot i la voluntat de la Comissió de dur a terme un concurs popular de cartells, finalment, per qüestions tècniques i atenent la normativa, que prohibia la celebració de festes majors, es va acordar votar entre les 6 propostes que va presentar el departament de Comunicació de l’Ajuntament i, de les quals, aquestes dues van quedar empatades amb més punts.

El regidor de Cultura i Comunicació, Oriol Mor, ha explicat que aquesta setmana hi ha previstes les darreres reunions amb entitats i el Gremi de Firaires i que “tancat el cartell, continuem fent un esforç per adaptar-nos a la normativa vigent fins al darrer moment i estem ultimant detalls abans de fer la presentació pública del programa”.