Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina del Pla Director Urbanístic Metropolità visita Ripollet

Del 25 al 29 de setembre, els tècnics del PDUM donaran resposta als dubtes que tingui la població sobre el pla que regirà l'Urbanisme fins el 2050

La pròxima setmana el Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM) visitarà Ripollet i s'instal·larà cada dia del 25 al 29 de setembre, de 9 a 14 h, al Centre Cultural per donar respostes a les necessitats actuals de la població apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.

Més en concret, del 25 al 29 es podrà consultar el document en paper prèvia sol·licitud i el dimecres 27 i el dijous 28 es podran resoldre dubtes amb tècnics experts del propi PDUM. Per fer aquestes consultes presencials, serà imprescindible demanar cita prèvia i especificar al màxim possible el motiu de la consulta. Si no es pogués assistir presencialment al Centre Cultural, l'oficina també preveu la consulta telemàtica que, en aquest cas, s'hauria de fer a través del següent enllaç.

A part de la resolució de dubtes, al llarg del setembre i l'octubre, es faran més accions de divulgació com sis presentacions als col·legis professionals i dues passejades per l'àrea metropolitana acompanyades de tècnics del PDUM que tornaran a explicar els continguts del Pla.

En què consisteix el PDUM?

Aquest pla elaborat per Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) inclou les directrius i el marc reglamentari urbanístic metropolità fins al 2050 amb l’objectiu de potenciar els valors naturals del territori metropolità, millorar les nostres ciutats i fomentar una mobilitat activa i sostenible. El PDUM desgrana accions com millorar el transport públic per tal de reduir l'ús del vehicle privat, fer infraestructures molt més verdes a les ciutats de l'àrea metropolitana i un urbanisme molt més eficient per a la ciutadania.

Poden consultar tota la informació del PDUM al següent enllaç.

Redacció ripollet.cat - DVT