Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Oficina de Català de Ripollet prepara un nou trimestre de cursos de català amb un nou de nivell superior

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística comencen a caminar el pròxim 4 d'abril, i el període per inscriure's és del 24 al 29 de març. Hi ha temps fins al 15 de març per acreditar el nivell de català amb un certificat o fent una prova.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) endega en unes setmanes un nou trimestre de cursos de català. Abans de formalitzar la inscripció, però, cal acreditar el nivell que es té de la llengua, sigui presentant un certificat oficial o bé sol·licitant una prova gratuïta, que es pot demanar fins al pròxim 15 de març. Només les persones que hagin fet un curs de català al CPNL queden exemptes d'aquest tràmit previ a formalitzar la matrícula.

Un cop acreditat el nivell de català, poden formalitzar la inscripció per al curs que els pertoqui, entre els dies 24 i 29 de març, a la pàgina web del Consorci. La majoria dels cursos del tercer trimestre s'inicien el 4 o 5 d'abril i finalitzen el 21 o 22 de juny.

Aquest trimestre, el CPNL incorpora una oferta extraordinària de cursos intensius del nivell superior (C2) que s'imparteixen en línia. Aquests cursos tenen una durada de 4 mesos (d'inicis d'abril fins a finals de juliol) i s'estima que requereixen una dedicació intensiva d'entre 10 i 12 hores a la setmana per completar el programa de 90 hores. L'examen final per obtenir el certificat serà presencial.

Podeu trobar tota la informació sobre els cursos i les inscripcions al web www.cpnl.cat.