Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llorenç Àlvarez, patinador del CPA Ripollet, es proclama subcampió del món de Solo Dance

El patinador terrassenc que milita al CPA Ripollet aconsegueix la medalla de plata i es queda a poques centèsimes del seu segon or mundial.

Llorenç Àlvarez, del CPA Ripollet, amb la medalla de plata aconseguida. Foto: Raniero Corbelletti/Real Federación Española de Patinaje.
Llorenç Àlvarez, del CPA Ripollet, amb la medalla de plata aconseguida. Foto: Raniero Corbelletti/Real Federación Española de Patinaje

Llorenç Àlvarez, patinador del CPA Ripollet, s'ha proclamat subcampió del món de Solo Dance en categoria sènior masculí al Mundial de Patinatge Artístic que s'està celebrant a Ibagué, a Colòmbia, des de la setmana passada. Àlvarez aconsegueix, d'aquesta manera, un gran resultat que va estar a molt poc de millorar, ja que es va quedar a centèsimes de penjar-se l'or. De fet, Llorenç Àlvarez era primer, provisionalment, un cop acabada la primera prova d'Style Dance. Finalment, torna amb una meritòria medalla de plata.

patinatge2.jpg

Llorenç Àlvarez, competint al Mundial. Foto: Raniero Corbelletti/Real Federación Española de Patinaje

Més representants del CPA Ripollet cap a Colombia

Pel que fa als competidors de la selecció espanyola en modalitat lliure, ja han viatjat cap a Colòmbia per competir del 25 al 28 de setembre i com a representants del CPA Ripollet hi seran la tècnica de la selecció, Janet Ruíz, i els patinadors sèniors Kilian Gómez, Claudia Aguado i Carla Escrich, que debutaran aquest dimarts dia 26 amb els programes curts i acabaran el dia 28 amb els programes llargs.

Recordem que l'hora local a Ibagué (Colòmbia) és de 7 hores menys respecte a l'hora peninsular i que es pot seguir la competició per World Skate TV.

patinatge3.jpeg

Els competidors de modalitat lliure, a punt de volar cap a Colòmbia. Foto: RFEP.

Redacció ripollet.cat - DVT