Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llorenç Álvarez i Àfrica Valiente, del CPA Ripollet, es proclamen campions d'Europa de patinatge artístic

Fins a vuit patinadors i patinadores del club ripolletenc van participar en el Campionat d'Europa de Patinatge Artístic, que es va dur a terme a Andorra del 31 d'agost fins a aquest dissabte, 10 de setembre. Les integrants del CPA Ripollet van aconseguir quatre medalles.

Àfrica Valiente és la nova campiona juvenil d'Europa en categoria Lliure de patinatge artístic.  Foto: Raniero Corbelletti / Real Federación Española de Patinaje..
Àfrica Valiente és la nova campiona juvenil d'Europa en categoria Lliure de patinatge artístic.  Foto: Raniero Corbelletti / Real Federación Española de Patinaje.

Com acostuma a ser habitual, els patinadors i patinadores del CPA Ripollet van obtenir uns grans resultats en el Campionat d'Europa de Patinatge Artístic, que s'ha realitzat a Andorra des del 31 d'agost fins a aquest dissabte, 10 de setembre. Fins a vuit esportistes del club ripolletenc van prendre-hi part, assolint un total de quatre medalles. En dues ocasions, els integrants del CPA Ripollet van pujar fins a l'esglaó més alt del podi. Es tracta de Llorenç Álvarez i Àfrica Valiente, que es van proclamar campions d'Europa en la seva categoria.

Llorenç Álvarez, membre del CPA Ripollet, va revalidar el títol de campió d'Europa, en la modalitat de Solo Dance en categoria sènior masculí, un títol que va ja aconseguir l'any passat i que ha revalidat enguany a Andorra. Cal recordar que, malgrat que només fa dos anys que competeix en aquesta modalitat, Álvarez ha guanyat totes les competicions en què ha participat, i confirma que torna a ser favorit en el Campionat del Món, que ja va guanyar en l'anterior edició.

podi llorenç alvarez.jpeg

Llorenç Álvarez es proclama campió sènior d'Europa en categoria Solo Dance de patinatge artístic. Foto: Raniero Corbelletti / Real Federación Española de Patinaje.

L'altra medalla d'or del Campionat d'Europa per al CPA Ripollet va ser per a Àfrica Valiente, que es va proclamar campiona en la modalitat Lliure en categoria juvenil femenina. Valiente es va mostrar molt regular durant la competició i va dominar la classificació en les dues jornades. Àfrica Valiente va acabar amb una puntuació total de 143.30 punts, vint-i-cinc punts més que la segona classificada, Paula Benito.

El medaller del CPA Ripollet al Campionat d'Europa es completa amb les medalles de plata i bronze que van obtenir respectivament Carla Escrich i Clàudia Aguado, en categoria sènior femenina de Lliure. Escrich ha millorat la quarta posició aconseguida l'any passat, mentre que Aguado assoleix un gran resultat en el seu primer any de categoria sènior.

La resta de resultats dels patinadors i patinadores del CPA Ripollet al Campionat d'Europa són els següents: Ona Gàmiz ha quedat 10a en modalitat juvenil i Lucia Camarillo ha estat 8a en cadet, totes dues en categoria de Solo Dance. En categoria Lliure, tant Rubén Quintero com Elna Francès han quedat en 6a posició, en modalitat juvenil i júnior respectivament.

JS