Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Palau Ausit de Ripollet present a ElectroCatFP 2024

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de Catalunya i de Cantàbria van posar a prova aquest dissabte, 25 de maig, els seus prototips de vehicle elèctric que han construït durant el curs en una nova edició de l’ElectroCatFP. Com a novetat, el certamen va estrenar circuit urbà i es va fer al Recinte Firal al parc Central

L'Institut Palau Ausit de Ripollet ha participat aquest cap de setmana a l'ElectrocatFP 2024, l'onzena edició d'aquesta trobada a Santa Perpètua. Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de Catalunya i de Cantàbria van posar a prova aquest dissabte, 25 de maig, els seus prototips de vehicle elèctric que han construït durant el curs en la nova edició d'aquest concurs. Com a novetat, el certamen va estrenar circuit urbà i es va fer al Recinte Firal al parc Central.

És tracta d'un projecte tecnològic i d’innovació on estudiants de cicles formatius de formació professional d’automoció construeixen i posen a prova en un circuit urbà prototips de vehicles elèctrics que l’alumnat dissenya i construeix des de zero, sota una base motriu comuna.

L'Institut Palau Ausit hi ha participat juntament amb el Centre Tècnic Vallès (Les Franqueses), el Centre d'Estudis Roca (Barcelona), l'Escola Tècnica de Girona, el Centre Monlau (Barcelona), el Centro Integrado FP N.1 (Santander), l’Escola Municipal del Treball (Granollers) i els instituts J.V. Foix (Rubí), Milà i Fontanals (Igualada), Salesians de Sarrià (Barcelona), la Guineueta (Barcelona), Narcís Monturiol (Figueres), Montilivi (Girona) i Andreu Nin (El Vendrell), vigent campió del certamen.

L’ElectroCatFP està impulsat per l’Ajuntament de Santa Perpètua en el marc del projecte de Mobilitat Sostenible i Vehicle Elèctric i ha comptat enguany amb la col·laboració de: CIM UPC, Gremi de Mobilitat, Tecnobee, l’Associació Catalana Promotora del Vehicle Elèctric Volt-Tour i la Perpetuenca.

Redacció Ripollet.cat - DVT