Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Lluís Companys acomiada el curs acadèmic amb la seva tradicional Festa Solidària

Els diners recaptats amb motiu de la 4a Cursa Solidària es destinaran íntegrament a ACNUR, l'agència de l'ONU pels drets dels refugiats.

L'Institut Lluís Companys va celebrar el passat 19 de juny la seva tradicional Festa Solidària, que serveix de comiat del curs acadèmic i per recaptar fons per a una bona causa, dins del projecte "LC-Solidaritat'23". Entre les 10 i les 14 hores, l'institut es va convertir en l'escenari d'activitats lúdic-esportives, organitzades per l'alumnat voluntari, membres de l'AMPA i el professorat de la comissió. Tota la comunitat educativa va unir-se per aportar el seu granet de sorra, demostrant el seu compromís amb les causes socials i la seva voluntat d'ajudar els més necessitats.

Malgrat la pluja, els participants van gaudir de jocs ludicoesportius, com escacs, jocs tradicionals, tallers de henna, tatuatge i polseres, concurs de bazucada, la presentació en societat del Cap Gros, i molta música.

Un dels moments destacats de la jornada va ser la Cursa Solidària, que arribava a la seva 4a edició. Enguany els beneficis de la Cursa Solidària s'han destinat a favor de la campanya Loco Festival d'ACNUR, que finança programes educatius arreu del món per garantir el dret a l'educació als joves refugiats. Es van inscriure al voltant de 80 participants que contribuïren a la campanya amb els 4 € de la inscripció. Un cop va acabar la cursa, tothom va poder recuperar forces amb l'esmorzar solidari.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-edu-lluis-companys-cursa-solidaria-190623-2.jpg

ripollet-edu-lluis-companys-cursa-solidaria-190623-3.jpg

ripollet-edu-lluis-companys-cursa-solidaria-190623-4.jpg