Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exconseller Josep Rull presenta el seu llibre "1 dia d'octubre i 2 poemes"

Durant la presentació del llibre, Josep Rull va mostrar-se en -declaracions als mitjans públics de Ripollet - "convençut que el patiment en forma de presó o exili no haurà estat en va".

L'exconseller de la Generalitat Josep Rull va presentar divendres 12 de novembre a Ripollet el seu llibre "1 dia d'octubre i 2 poemes: l'esperança sempre venç la por", que va escriure durant la seva estada a la presó. L'acte va ser presentat per Joan Fandos, representant del Grup d'Amics d'en Josep Rull, al Centre Cultural davant d'un nombrós grup de simpatitzants independentistes.

En declaracions als mitjans públics de Ripollet, Josep Rull va mostrar-se convençut que "el patiment en forma de presó o exili no haurà estat en va, hem après moltes coses d'aquest procés i ara hem de culminar l'objectiu, que és la independència". Rull va admetre que actualment hi ha divisió dins de l'independentisme: "És desesperant que n'hi hagi. Això ens afebleix terriblement. Per tant, la generositat que va demostrar la gent l'1 d'octubre, nosaltres els hi hem de tornar en tones de compromís i de responsabilitat".

ripollet-pol-junts-presentacio-llibre-josep-rull-121121-6.JPG