Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Estel celebra el seu 42è aniversari amb un festa i l’estrena de la seva nova web

El Centre d’Esplai l’Estel va celebrar el seu 42è aniversari el passat diumenge, 20 de novembre, en una festa popular amb infants i famílies de tota la ciutat.

La tarda va començar, a les 16 h, amb diferents tallers dinamitzats per les monitores: treballs manuals, maquillatge, concurs de dibuix, jocs XXL i un mural col·laboratiu. Van ser moltes les persones que van participar en les activitats i que, també, es van apropar a la paradeta de marxandatge que l’entitat va obrir durant tot l’esdeveniment. Cap a les 18 h, just abans de començar el concert del grup d’animació Can Cantem, les monitores van anunciar el guanyador del concurs de dibuix, que es va endur diferents productes de papereria per continuar practicant la disciplina artística.

L’espectacle musical en directe, anomenat Vine a la festa, va aportar molta diversió i alegria a l’acte. El grup va interpretar tant cançons populars per a infants -el Pepet i la Pepeta o La cançó de la felicitat- com versions de clàssics adaptats al públic infantil, en són exemples Johnny B. Goode d’Elvis Presley o Al Mar!, dels Manel.

Un cop va acabar el concert, les monitores van donar una sorpresa a tots els assistents de l’esdeveniment. Van anunciar la imminent inauguració de la nova pàgina web de l’entitat, en honor a la celebració dels 42 anys. Tot seguit, a les 19 h, va començar la xocolatada, que també va ser tot un èxit i va ajudar a acabar de passar la tarda una mica més dolça i amb menys fred.

CG

ripollet-cul-esplai-estel-aniversari-201122-4.jpg

ripollet-cul-esplai-estel-aniversari-201122-9.jpg

ripollet-cul-esplai-estel-aniversari-201122-2.jpg

ripollet-cul-esplai-estel-aniversari-201122-1.jpg