Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Esplai La Gresca combina tradició i innovació aquest 31 d’octubre amb una gran festa al parc Massot

A partir de les 17 h, el Centre d’Esplai La Gresca celebrarà aquest dimarts, 31 d’octubre, la Castanyada i Halloween en una festa al parc Massot que es dividirà en dues parts: la primera part, a la tarda, serà per a les famílies de Ripollet amb el primer Castaween Fest i tot d’activitats per a tots els públics, i a la nit arriba la festa de Halloween amb música i concurs de disfresses.

El Centre d’Esplai La Gresca no vol haver d’escollir aquest dimarts, 31 d’octubre, entre castanyada i Halloween. Per aquesta raó, l’entitat ha programat una gran festa que es durà a terme al parc Massot. La festa començarà força aviat, a les 17 h, amb diverses activitats per a les famílies, però s’allargarà fins a la matinada, en una segona part pensada per als joves de la ciutat. Tal com la mateixa entitat explica a les seves xarxes socials, “Al Castaween La Gresca s'ofereix una festa alternativa i inclusiva per a tothom i per a totes les edats; celebrem la Castanyada durant el dia i el Halloween durant la nit, buscant combinar la tradició i l'actualitat”.

Primer Castaween Fest

L’Esplai La Gresca començarà la vetllada, a les 17 h, amb el primer Castaween Fest, un festival d'activitats i tallers per tots els gustos i edats. És una festa pensada per als infants i famílies en general, que comptarà amb la visita de la castanyera. També hi haurà contacontes, tallers i manualitats. La Castaween Fest durarà fins a les 19.30 h.

ripollet-cul-gresca-castaween-311023.png

Festa per als joves

Un cop acabi la primera part de la festa, més dirigida al públic familiar, serà el torn dels joves, amb la festa Halloween La Gresca, que començarà pels volts de les 20 h. Hi haurà l’actuació d’artistes i també punxadiscos. La festa s’allargarà fins a la matinada.

ripollet-cul-castaween-activitats-311023.jpeg

Redacció ripollet.cat - JS