Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Esplai Estel celebra la seva 14a Nit Jove durant tot aquest dissabte

La Nit Jove se celebrarà aquest dissabte, 8 d'octubre, en dos escenaris diferents, el pati de l'escola Escursell i Bartalot i l'Espai Maria Aurèlia Capmany. Les activitats començaran a les 12 del migdia i s'allargaran tot el dia fins a les 3 de la matinada.

El Centre d'Esplai l'Estel celebra aquest dissabte, 8 d'octubre, la 14a edició de la Nit Jove, amb diverses activitats i concerts repartits entre el pati de l'escola Escursell i Bartalot i l'Espai Maria Aurèlia Capmany. Les activitats començaran al migdia i s'allargaran fins a la matinada.

Enguany, la Nit Jove se celebrarà durant pràcticament tot el dia i estarà molt centrat en les actuacions musicals. Les activitats començaran al migdia, amb un vermut en què es punxarà música a l'escola Escursell. A partir de les 14 h, l'Espai Capmany acollirà una migada per dinar i es podrà gaudir de la música dels Migats Sound System, un col·lectiu que punxaran música dub fins a la nit.

Paral·lelament, durant la tarda es duran a terme altres activitats a l'escola Escursell, com ara els concursos de quintos i cadires, i la botifarrada popular. Tant a la migada com a la botifarrada, hi haurà una opció vegana per aquells que ho vulguin.

I serà a les 21 hores, quan començaran els concerts. El primer a pujar a l'escenari serà Lëri, un músic alternatiu i experimental, que basa el seu so en el trap i els ritmes urbans. A les 22 h, tocaran els Akantoide, un grup de Ripollet que ben aviat publicarà un disc. A partir de les 23 h, arriba un dels plats forts de la nit amb el grup Trau, banda puntera del rock en català actual. Seguidament, actuarà Andana (00 h), una altra de les bandes punteres de la nit, que s'estan erigint en un dels referents del reggae en català. A partir de la 1 de la matinada, punxaran música PD Sekoh i PD Brètol, els dos guanyadors dels concursos previs a la Nit Jove, i que es van guanyar la seva participació en una Nit Jove que s'allargarà fins a les 3 de la matinada.

ripollet-com-info-221006-19-Esplai-Estel.JPG

Podeu veure l'entrevista que l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio va fer aquest passat dijous a Ona Osuna i Pau Vila, membres de la Comissió que organitza la Nit Jove, en aquest enllaç.

JS