Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptora Laia Vilaseca visitarà la Biblioteca Municipal de Ripollet aquest dimecres, 29 de novembre

L’escriptora i periodista Laia Vilaseca visitarà dimecres el club de novel·la de la Biblioteca de Ripollet, a partir de les 18.30 h, per comentar amb els lectors i lectores el seu llibre "La noia del vestit blau".

L’escriptora i periodista Laia Vilaseca visitarà aquest dimecres, 29 de novembre, el club de novel·la de la Biblioteca Municipal de Ripollet, a partir de les 18.30 h, per comentar amb els lectors i lectores el seu llibre "La noia del vestit blau". La trobada amb l’autora està oberta a tota la ciutadania que vulgui conèixer l’escriptora i acostar-se a la seva obra.

Laia Vilaseca (Barcelona, 1981) és una apassionada del misteri, el true-crime i la novel·la negra. La seva primera novel·la, La noia del vestit blau, va arribar a les llibreries l'any 2021 amb el segell Rosa dels Vents, després d'haver-se convertit en un èxit de vendes durant els tres anys que va estar autopublicada a Amazon, atrapant encara molts més lectors i esdevenint l'autora revelació de la novel·la negra en català. La seva segona novel·la, Quan la neu es fon, va ser premiada com a millor novel·la del 2022 al festival Lloret Negre.

La noia del vestit blau és una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix els lectors en la vida d’un petit poble de muntanya dels Pirineus ple de gent entranyable, però també de secrets, misteris i perills.

Aquesta activitat forma part del programa 'Lletres en Viu' impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes que afavoreix el contacte entre els lectors i lectores i els autors i autores de literatura catalana mitjançant la seva presència en les trobades als clubs de lectura d'adults que s’organitzen a les biblioteques públiques del país.

Redacció ripollet.cat - NdP