Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escriptor Xavier Bosch visita la Biblioteca Municipal de Ripollet

Aquest dimecres 21 de juny, a les 18.30 hores, l'escriptor i periodista Xavier Bosch visitarà la Biblioteca Municipal de Ripollet per celebrar la cloenda dels clubs de lectura i comentar la seva obra "Algú com tu", guanyadora del Premi Ramon Llull.

L'escriptor i periodista Xavier Bosch visita aquest dimecres, 21 de juny, la Biblioteca Municipal com a acte de cloenda dels clubs de lectura. Bosch comentarà la seva obra Algú com tu, guanyadora del Premi Ramon Llull. La cita començarà a les 18.30 h. Les places són limitades fins completar aforament.

Xavier Bosch, llicenciat en Ciències de la Informació, ha desenvolupat la seva activitat en diversos mitjans de comunicació de ràdio, televisió i premsa. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010), Homes d'honor (2012) i Eufòria (2014).

L'any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com tu. Posteriorment, va publicar Nosaltres dos (2017) i Paraules que tu entendràs (2019), ambdós números u de vendes. El 2021 arribaria La dona de la seva vida i enguany, ha estat l'autor més venut per Sant Jordi amb la seva darrera novel·la 32 de març (2023).

Algú com tu, publicada el 2015, descriu la breu però intensa història d'amor entre Paulina Homs, una dona casada de Barcelona, i Jean-Pierre Zanardi, un galerista d'art de París. La novel·la va ser un èxit sense precedents amb més de 60.000 exemplars venuts i ha estat ja traduïda a set idiomes.

Aquesta activitat s'organitza amb el suport del programa 'Lletres en Viu', impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes. Una proposta que afavoreix el contacte entre els lectors i lectores i els autors i autores de literatura catalana, mitjançant la seva presència en les trobades als clubs de lectura d'adults que s'organitzen a les biblioteques.

La Biblioteca de Ripollet compta amb 8 clubs de lectura diferents. Els clubs de lectura són espais de tertúlia i debat, en què un grup de persones s'organitza per llegir el mateix llibre i reunir-se un dia, a la biblioteca, per comentar-lo. Es tracta d'una activitat que reuneix persones amb el gust per la conversa i la lectura en comú.

Redacció ripollet.cat - NdP