Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nits de Música inaugura la seva nova temporada amb dues grans novetats

L'estrena es durà a terme aquest divendres 1 d'octubre, a les 20 h, al Teatre Auditori i comptarà amb la col·laboració de la Comissió d'Amics de Domènec Torras.

Aquest divendres, 1 d'octubre, a les 8 del vespre, el cicle de les Nits de Música celebra la presentació de la seva nova temporada. Es tracta d'un acte especial que comptarà amb la col·laboració de la Comissió d'Amics de Domènec Torras. L'entrada serà gratuïta i lliure, amb aforament limitat, al Teatre Auditori.

Durant la presentació, els seus coordinadors Rafael López i Àngel Esteve explicaran les dues grans novetats d'aquesta temporada. Per una banda, totes les sessions de Nits de Música se celebraran dijous i no divendres com fins ara. Per altra banda, aquestes cites es duran a terme al Teatre Auditori, i no al Centre Cultural com era habitual.

 

Següents cites de les Nits de Música

 

Amb aquestes novetats, la següent cita de Nits de Música del mes d'octubre serà el dijous 14 d'octubre, amb la 55a sessió de la Història del cinema musical nord-americà, que anirà a càrrec de Lluís López i Joana Raja.

Durant aquest mes es durà a terme una tercera cita, dijous 21 d'octubre, amb Juan Fco. Pérez Rueda que presentarà la trobada 'Naturaleza, arte y violines'.

JS

211014 - Nits Musica - sessió 55 14 d'octubre.jpg