Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions als Casals d'estiu 2022 s'iniciaran el pròxim 23 de maig

L'oferta de lleure i esportiva per a aquest estiu la conformen 12 propostes, realitzades per entitats esportives, de lleure i de famílies de Ripollet, entre les quals s'inclou l'Escola esportiva municipal.

Més d'una desena d'entitats de lleure i esportives duran a terme aquest estiu els seus casals i activitats a espais municipals, entre el 27 de juny i el 29 de juliol de 2022. A aquestes propostes se'ls suma, com és habitual, l'Escola esportiva al Poliesportiu Municipal. El termini per fer la inscripció als Casals d'estiu s'obrirà el pròxim 23 de maig. Podeu trobar tota la informació i tramitar la inscripció en el següent enllaç.

Les entitats, que formen part de la Comissió de casals d'estiu de lleure i esportius 2022, portaran a terme els seus projectes als diferents espais escollits, principalment centres educatius i instal·lacions esportives. Per la seva banda, l'Ajuntament es farà càrrec de les despeses que es generin de neteja, aigua, electricitat i gas, tal com ho fa des de fa anys. Igualment, les entitats faran ús d'altres espais esportius i tindran accés gratuït a la piscina municipal, a més d'optar a la convocatòria de subvenció per personal vetllador, per a aquells infants i joves que ho necessitin, amb els criteris que es determinen a la convocatòria, que es publicarà aviat.

Escola Esportiva Municipal

Cada entitat s'encarregarà de fer la inscripció dels seus casals, mentre que l'Ajuntament tramitarà la inscripció a l'Escola esportiva, que enguany ofereix 180 places per a infants i joves de 5 a 14 anys. A més d'utilitzar les diferents instal·lacions del Poliesportiu, inclosa la piscina, l'Escola esportiva també ha fet enguany una aposta per dur a terme diferents activitats als parcs i espais verds de Ripollet. Les inscripcions d'aquest casal també es faran a partir del pròxim 23 de maig, tant de forma telemàtica com presencial, i finalitzaran el dia 29.

Per tal que totes les famílies puguin participar en els casals d'estiu, el Departament de Serveis Socials ha tramitat, entre els mesos de març i abril, les sol·licituds de suport econòmic d'aquelles famílies amb més necessitats.

NdP