Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip Sub12 del Club d'Escacs Palau Ausit queda en 3a posició a la Lliga Catalana de la seva categoria

L'èxit dels més joves se suma a la 4a plaça assolida per l'equip Amateur A a la final de la Copa Catalana.

L'equip Sub12 del Club d'Escacs Palau Ausit va aconseguir el passat cap de setmana la 3a posició a la Lliga Catalana Sub12, convertint-se així en l’equip revelació de la gran final disputada a Girona, on hi van participar un total de 8 equips. A Girona es van desplaçar els equips Sub12 dels següents clubs: Amposta, Gerunda, Peona i Peó, Gran Penya de Vilanova i la Geltrú, Figueres, Martorell, Vilafranca i Palau Ausit.

Els ripolletencs partien com l’equip més jove i inexpert, però l’esforç dels seus petits jugadors els va permetre derrotar l'actual campió, el Gerunda; i un històric de Barcelona: el Peona i Peó. Només una derrota per la mínima davant el campió, el Figueres, els va privar de disputar la gran final. Els integrants de l'equip ripolletenc van ser Ephrem Christa Pereira, Álex Duque, Asier Sánchez, Biel Moliné, Maria Duque i Ot Jané.

Aquest èxit de l'equip Sub12 se suma a la 4a posició assolida per l'equip Amateur A a la final de la Copa Catalana. Així mateix, el club també va participar en la Festa de fi de curs de l'Escola Escursell i Bartalot, on més de 40 famílies van gaudir d'activitats relacionades amb la iniciació als escacs.

El Club Palau Ausit continuarà treballant i no tancarà durant l'estiu. Des de l'entitat es fa una crida a tots els ripolletencs i ripolletenques que sentin curiositat pels escacs, per tal de sumar-se al club. Es pot demanar més informació al telèfon 626 570 770, al correu escacspalauausit@gmail.com o fent una visita a la seu de l'Associació de Veïns Can Vargas (carrer de Federico García Lorca, 5).

Redacció ripollet.cat - NdP