Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'entitat Ripollet Costums i Tradicions agraeix la paciència dels veïns i veïnes arran els endarreriments en els actes de Nadal

Diverses incidències alienes a l'organització van provocar l'endarreriment en l'inici de la recollida de les cartes als Reis d'Orient del 31 de desembre i de la Cavalcada de Reis del 5 de gener. L'entitat agraeix la paciència i empatia de la gent de Ripollet per aquestes esperes.

L'entitat Ripollet Costums i Tradicions ha fet públic, a través de les seves xarxes socials, un comunicat en el qual agraeix al públic "la seva paciència i empatia, especialment als infants", arran l'endarreriment del començament tant de la Cavalcada com de les Entregues de Cartes". L'entitat lamenta que, a causa de diverses incidències alienes a l'organització, es produïssin retards en l'inici d'ambdós actes.

Un error en la col·locació de l'estructura per a la Recollida de Cartes va obligar a la seva reinstal·lació, i l'endarreriment de l'inici de l'acte d'uns 30 minuts. En aquest punt, Ripollet Costums i Tradicions agraeix la comprensió i generositat de l'Associació d'Aturats, gràcies a la qual es va poder celebrar l'Entrega de Cartes, malgrat que també tenia permís per celebrar el seu habitual Encants dels Aturats.

Per altra banda, la punxada d'una roda de la carrossa del Rei Melcior va interrompre l'inici de la Cavalcada de Reis. L'entitat lamenta que l'Ajuntament no portés una roda de recanvi i un gat hidràulic, tal com l'associació demana en el seu projecte tècnic. La Cavalcada va començar uns 40 minuts més tard del previst. Malgrat "aquests errors aliens a l'entitat", Ripollet Costums i Tradicions assegura que continuarà treballant "per millorar el nou model de Cavalcada per portar la màgia i il·lusió als infants de Ripollet".

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-cul-nadal-reis-cavalcada-punxada-carrossa-050123-8.jpeg

La punxada d'una carrossa va provocar el retard en l'inici de la Cavalcada de Reis.