Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'entitat AFOCER rep un guardó a Perpinyà per la seva exposició "Aphotoreporter 2021"

L'agrupació exposa a l'Oficina de Turisme de Perpinyà, fins al 10 de setembre, una selecció de les fotografies premiades a la 5a edició del seu concurs fotogràfic Biennal Internacional Digital de Fotoreportatge "Aphotoreporter 2021".

Imatge de l'entrega del premi Prix Aragó Collectifs a AFOCER..
Imatge de l'entrega del premi Prix Aragó Collectifs a AFOCER.

L'entitat AFOCER (Agrupació Foto Cine Cerdanyola Ripollet) està d'enhorabona aquest inici de setembre. La seva exposició "Aphotoreporter 2021" ha estat guardonada en el festival de fotografia Festival OFF Perpignan 2022 amb el premi Prix Aragó Collectifs. El guardó va ser lliurat pel president de la Federació Francesa de Fotografia, Jean Saleilles, al representant d'AFOCER, Vicenç Semper.

L'exposició d'AFOCER "Aphotoreporter 2021" va ser seleccionada per participar en aquest festival que s'està celebrant des de finals d'agost i fins a aquest dissabte, 10 de setembre, a l'Oficina de Turisme de Perpinyà. En la mostra, l'entitat ha recollit una selecció d'obres premiades a la 5a Biennal Internacional Digital de Fotoreportatge "Aphotoreporter 2021", que en aquesta edició comptava amb fotografies de temes socials, culturals i esportius com també va dedicar una secció especial a la pandèmia mundial provocada per la COVID-19. El certamen va néixer amb la vocació de fomentar la producció de fotografia documental. La galeria d'obres premiades i seleccionades es pot visitar al web www.aphotoreporter.com.

A més a més, cal recordar que durant aquest mes de setembre, l'entitat AFOCER presenta l'exposició "Cerdanyola Dansa" a la Biblioteca Municipal de Ripollet. Es tracta d'un projecte que integra la dansa a diferents espais emblemàtics de Cerdanyola.

JS

FOTO-EXPO--Maria-Jovell.jpg

Imatge de l'exposició "Cerdanyola Dansa" que presenta AFOCER a la Biblioteca Municipal de Ripollet. Foto: Maria Jovell.