Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'entitat AFOCER i l'Escola Enric Tatché i Pol col·laboren per mostrar una exposició dedicada al circ

El vestíbul de l'Escola Tatché i Pol acollirà des d'aquest dilluns, dia 5, fins al 12 de febrer l'exposició "Jo, pallassa", realitzada per l'entitat AFOCER, per donar visibilitat i fer un reconeixement a les dones que han dedicat la seva vida al món del circ.

L'entitat fotogràfica AFOCER i l'Escola Enric Tatché i Pol han establert una col·laboració, que permetrà durant aquesta setmana mostrar una exposició dedicada al món del circ. Des d'aquest dilluns, 5 de febrer, fins al dilluns vinent, dia 12, el vestíbul de l'escola acollirà l'exposició "Jo, pallassa", una mostra fotogràfica dedicada a les dones que han bolcat els seus esforços al circ.

Es tracta d'una activitat relacionada amb el Carnestoltes, ja que l'Escola Tatché i Pol ha triat el món del circ com a tema de les disfresses de l'alumnat i professorat. L'exposició d'AFOCER, "Jo, Pallassa", és un projecte que té l'objectiu de visibilitzar i fer un reconeixement a les dones que han decidit dedicar les seves vides al món del circ, especialment com a pallasses.

ripollet-cul-afocer-exposicio-jo-pallassa-050224-01.png

La mostra posa sobre la taula les dificultats que afronten les dones en aquesta professió, subratllant les seves contribucions i la seva perseverança en un entorn tradicionalment dominat per homes. L'exposició vol generar consciència d'aquestes dificultats i promoure el respecte cap a aquest col·lectiu.

Redacció ripollet.cat - JS

ripollet-cul-afocer-exposicio-jo-pallassa-050224-02.png

ripollet-cul-afocer-exposicio-jo-pallassa-050224-03.png