Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa tèxtil Shanghai Jingqingrong Garment obrirà una fàbrica a Ripollet

Serà la primera planta a l'estranger d'aquesta empresa xinesa que invertirà 3 milions d'euros a Ripollet i crearà una trentena de llocs de treball.

Planta principal de l'empresa a la Xina..
Planta principal de l'empresa a la Xina.

La companyia xinesa del sector tèxtil Shanghai Jingqingrong Garment obrirà a Ripollet la seva primera planta a l'estranger, tal com ha confirmat el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Més en concret, l'empresa invertirà 3 milions d'euros al municipi i la previsió és que comenci a fabricar de cara a aquest primer semestre de 2024. La companyia tèxtil xinesa ja està condicionant, a hores d'ara, una nau ja existent al polígon Els Pinetons, des d'on fabricarà tots els seus productes.

La Generalitat, a través de l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball donarà suport a aquesta inversió i destaca la importància de les inversions de la indústria xinesa a Catalunya. En aquest sentit, cal destacar que, precisament, l'empresa que arriba a Ripollet, va ser una amb les quals es va reunir el director general d'Indústria, Oriol Alcoba, en una visita institucional a la Xina.

Shanghai Jingqingrong Garment és una empresa que porta 20 anys en funcionament, que compta amb 2.000 treballadors i que està especialitzada en disseny, fabricació i distribució d'articles de roba. En aquest sentit, treballa per a importants multinacionals sobradament conegudes com Uniqlo, H&M i COS.