Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa ripolletenca Grand Lord Bus obté el certificat de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle

Un total de 37 empreses i entitats turístiques del Vallès Occidental han rebut aquest diploma, que acredita la bona gestió en sostenibilitat i en la lluita contra el canvi climàtic. El certificat està impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, com a organisme encarregat de la seva implantació a la comarca.

D'un temps ençà, el Consell Comarcal del Vallès Occidental engresca les empreses i entitats turístiques perquè facin un pas endavant en la lluita contra el canvi climàtic i a favor de la sostenibilitat. En aquest sentit, impulsa juntament amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona el Compromís Biosphere Sustainable Lifestyle, un programa adreçat a empreses, serveis i entitats públiques que reconeix les bones pràctiques vers el medi ambient. En aquest sentit, se certifiquen els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, per a una activitat econòmica més sostenible i respectuosa vers l'entorn i la societat, protegint el patrimoni, desenvolupant un model de turisme responsable, ambientalment sostenible i socialment inclusiu i accessible, que mantingui una relació equilibrada entre visitants i residents.

Una empresa ripolletenca, entre les certificades

Aquest any 2022, han obtingut el certificat de sostenibilitat Biosphere Sustainable Lifestyle un total de 37 empreses i entitats turístiques de la comarca del Vallès Occidental. Entre aquestes empreses, n'hi ha una de Ripollet. Es tracta de Grand Lord Bus SL, una empresa familiar dedicada al transport de viatgers per carretera amb més de 25 anys d'experiència. Actualment, compta amb 31 treballadors i una flota de 14 vehicles. Grand Lord Bus ha rebut aquest certificat després de treballar durant l'últim any en la millora de la sostenibilitat, formant, implantant i donant compliment a les bones pràctiques econòmiques, mediambientals i socials.

L'acte de lliurament de la certificació de turisme sostenible Biosphere Sustainable Lifestyle va reunir la setmana passada a les empreses i serveis turístics en un acte a l'exterior del Consell Comarcal, amb la participació del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i la diputada presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor.

JS