Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AV Can Clos posa en marxa un concurs de guarniment nadalenc

L'entitat de Ripollet dona la benvinguda a les festes nadalenques amb un concurs per guarnir els portals dels edificis. A més, l'associació endegarà un club de ganxet a principis de l'any vinent.

L'Associació de Veïns de Can Clos ja es prepara per a l'arribada de les festes de Nadal i ha decidit tirar endavant el concurs de guarniments nadalencs "Mi pueblo en Navidad". Els participants hauran de guarnir amb motius d'aquestes dates la porteria de casa seva o el portal del seu edifici, en el cas que hi participi la comunitat de veïns. L'únic requisit per prendre-hi part és ser veí o veïna de Ripollet, els menors d'edat hauran de tenir una autorització del seu tutor i hi poden participar personal a títol individual, comunitats de veïns, entitats i centres educatius.

cartell concurs pessebre.jpeg

Els guarniments nadalencs hauran de ser materials reciclats o amb poc impacte mediambiental. El concurs comptarà amb tres premis, de 300, 200 i 150 euros cadascun.

Les inscripcions s'han de realitzar a les oficines de l'AV Can Clos, al parc de la Xemeneia (ctra. de la Santiga S/N), i hi ha de temps fins al 30 de novembre, tot i que l'entitat obre la porta a ampliar aquest termini. L'entrega de premis serà el dia 21 de desembre, a les 17 h, a la mateixa seu de l'entitat.

S'obren les inscripcions al club de ganxet

Per altra banda, l'entitat ha obert les inscripcions a un nou club de ganxet i crochet. El grup es reunirà els divendres, de 17.30 a 19.30 h, a partir del 9 de gener. Es tracta d'un punt de trobada per fer ganxet i gaudir de bona companyia, amb entrada totalment gratuïta. Les inscripcions ja es poden fer a la seu de l'AV Can Clos.

Redacció ripollet.cat - JS

cartell curs ganxet.jpeg