Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Aula d'Extensió Universitària inaugura el curs amb una xerrada del periodista Xavi Coral

Aquest dimarts, 4 d’octubre, s’estrena el curs de l’Aula amb la conferència “Europa ens mira” de Xavi Coral, que començarà a les 18 h al Teatre Auditori. L'entrada és lliure.

L'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran inaugura aquest dimarts, 4 d'octubre, a la tarda un nou curs de xerrades. El curs s'estrena a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori, amb la conferència "Europa ens mira", a càrrec del periodista Xavi Coral, presentador del TN Migdia de TV3. Com és habitual, aquesta primera conferència de l'Aula és d'entrada lliure, perquè qualsevol persona s'hi pugui acostar per primera vegada i descobrir l'entitat i la seva activitat.

Amb la conferència d'aquest dimarts, l'Aula inicia el seu primer trimestre del curs. Es podran gaudir de sis xerrades, amb temes tan variats i eclèctics com les matemàtiques a la vida quotidiana, l'erotisme en l'art o el rol social que tenen els àpats en la nostra societat. Tots els professors són contrastats mestres universitaris i professionals del seu àmbit.

programacio xerrades aula extensio.jpg

Un curs sense apunts ni exàmens

Des de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran es fa una crida perquè tothom qui se senti interessat o encuriosit, s'inscrigui a l'entitat per tal de poder assistir a les diferents xerrades. Els seus membres insisteixen en què seguir el curs no vol dir agafar apunts o fer exàmens, totalment el contrari. L'objectiu és gaudir de l'aprenentatge, amb xerrades amenes i comprensibles, per tal d'aprendre conceptes i, a la vegada, fer amistat amb altres persones amb les mateixes inquietuds. L'únic requisit per prendre-hi part és tenir més de 50 anys.

Per a tenir més informació sobre l'Aula i inscriure's, podeu contactar al Whatsapp 631 801 609 o al mail aularipollet@gmail.com. També, es pot trobar informació sobre l'entitat al perfil d'Instagram @aulaggripollet o al web www.aularipollet.cat.

Podeu recuperar l'entrevista que va realitzar l'Info Setmanal de Ripollet Ràdio dijous passat a Maria Lladó i Àngels Pujols, membres de l’Aula de Ripollet, en aquest enllaç.

JS