Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet torna a reduir-se després de dos mesos creixent

Actualment, hi ha 2.330 persones en situació d'atur, 10 menys que ara fa un mes. Ripollet es manté com un dels municipis de la comarca amb un major percentatge d'aturats. Malgrat tot, la xifra d'aturats respecte fa un any continua en descens continuat.

La bona tendència dels darrers mesos en matèria d'atur a Ripollet es refà després de dos mesos en els quals la xifra d’aturats ha crescut. Aquesta setmana s'ha fet públic que l'atur torna a reduir-se a la ciutat durant el mes de febrer, trencant la ratxa negativa de desembre i gener en què la xifra s’havia incrementat. El nombre actual d'aturats és de 2.330 persones, 10 menys que ara fa un mes. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata, un cop més, que el percentatge d'aturats a Ripollet es manté com un dels més elevats a la comarca. A hores d'ara és una taxa del 12,2%, la segona més alta del Vallès Occidental, només per darrere de Badia del Vallès (17,5%), i la mateixa que Rubí i Terrassa (12,2%). Malgrat tot, les xifres són molt positives si les comparem amb les de fa un any, quan hi havia 813 aturats més que ara.

En l'àmbit comarcal, les xifres han seguit la mateixa tendència que a Ripollet. Aquest mes de gener finalitza amb 47.143 persones aturades al Vallès Occidental, una xifra que també s’ha reduït respecte fa un mes. La tendència durant el mes de febrer es repeteix també al conjunt de Catalunya, on l'atur disminueix i se situa en 371.660 persones, amb 142 persones aturades menys.

JS

graella atur febrer.png