Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet torna a pujar després de quatre mesos de descens

Actualment, hi ha 2.250 persones en situació d'atur, 50 més que ara fa un mes. Es trenca una ratxa de quatre mesos en els quals l'atur havia anat descendint.

L'atur a Ripollet ha tancat el passat mes d'agost amb un ascens en les xifres que suposa l'aturada de la bona ratxa dels darrers mesos. Després de quatre mesos seguits de baixada de l'atur, el nombre de veïns i veïnes de Ripollet sense feina torna a créixer. El nombre actual d'aturats és de 2.250 persones, 50 més que el passat mes de juliol. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que, malgrat aquest increment de l'atur, el percentatge d'aturats a Ripollet es manté per sota del 12%, una xifra que es va aconseguir rebaixar a l'abril. Així i tot, continua sent un dels índex més elevats a la comarca. A hores d'ara és d'una taxa de l'11,7%, la quarta més alta del Vallès Occidental, per darrere de Badia del Vallès (17%), Terrassa (12,1%) i Rubí (11,8%) i la mateixa que Montcada i Reixac.

En l'àmbit comarcal, la tendència ha estat la mateixa, amb un creixement de l'atur de 1.377 persones al Vallès Occidental, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 46.772. La tendència és generalitzada, perquè al conjunt de Catalunya també ha crescut l'atur. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 350.945 persones, amb 9.554 persones aturades més que ara fa un mes.

JS

dades atur agost.jpg