Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet torna a disminuir per segon mes consecutiu

Actualment, hi ha 2.171 persones en situació d'atur, 41 menys que ara fa un mes. Ripollet encadena dos mesos de reducció de l'atur, després de la lleugera pujada que va experimentar el mes d'agost.

L'atur a Ripollet torna a reduir-se, i ja són dos mesos consecutius de descens sostingut. De fet, des del mes d'abril, l'atur a Ripollet va disminuint, amb l'única excepció del mes d'agost, en el qual va experimentar un lleuger augment. El nombre actual d'aturats és de 2.171 persones, 41 menys que el passat mes d'octubre. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet es consolida per sota del 12%, situant-se en l'11,2%. Malgrat que continua sent un dels índexs més elevats a la comarca, aquest descens sostingut permet allunyar-se de les xifres d'altres municipis, com ara Badia (17%), Terrassa (11,9%) o Sabadell (11,5%), entre altres.

En l'àmbit comarcal, la tendència ha estat la mateixa, amb una disminució de l'atur de 323 persones al Vallès Occidental, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 46.295. La tendència és generalitzada, perquè al conjunt de Catalunya també s'ha reduït l'atur. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 347.996 persones, amb 6.322 persones aturades menys que ara fa un mes.

JS

grafic atur.png