Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet torna a descendir durant el mes de novembre

El passat mes de novembre acaba amb 2.097 persones en situació d'atur a Ripollet, 43 menys que fa un mes. La taxa d'atur a la ciutat continua sent una de les més elevades de la comarca, tot i que és un dels municipis on més es redueix la desocupació.

L'atur a Ripollet ha tornat a disminuir, després del petit augment que va patir fa un mes. Així doncs, el nombre actual d'aturats és de 2.097 persones, 43 menys que a principis del mes de novembre. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet encara es manté com un dels més elevats a la comarca, sent del 10,6%, encara per sota de municipis com ara Badia (16,3%), Terrassa (11,3%), Montcada i Reixac (11,2%) i Sabadell (10,7%). Malgrat això, Ripollet ha estat aquest passat mes de novembre, un dels municipis on s’ha reduït de forma més destacada l’atur, tenint en compte el percentatge, al costat de ciutats com Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Rubí i Vacarisses.

En l'àmbit comarcal, la tendència també ha estat a la baixa, tot i que de manera més moderada. L'atur ha disminuït en 18 municipis i només augmenta en quatre. Aquest mes de desembre ha començat amb 457 aturats menys que el mes passat, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 44.544. A Catalunya, la tendència és la contrària, i l’atur ha experimentat un lleuger augment. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 339.907 persones, amb 214 persones aturades més que fa un mes.

Redacció ripollet.cat - JS

grafic-dades-atur-novembre.jpg