Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet torna a créixer per segon mes consecutiu

Actualment, hi ha 2.340 persones en situació d'atur, 58 més que ara fa un mes. Ripollet es manté com un dels municipis de la comarca amb un major percentatge d'aturats. Malgrat tot, la xifra d'aturats respecte fa un any continua en descens.

La bona tendència dels darrers mesos en matèria d'atur a Ripollet, amb un descens continuat durant tota la tardor, sembla que ha revertit. Aquesta setmana s'ha fet públic que l'atur va créixer a la ciutat durant el mes de gener, tal com ja va fer al desembre. La xifra actual d'aturats és de 2.340 persones, 58 més que ara fa un mes. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata, un cop més, que el percentatge d'aturats a Ripollet es manté com un dels més elevats a la comarca. A hores d'ara és una taxa del 12,2%, la segona més alta del Vallès Occidental, només per darrere de Badia del Vallès (17,5%), i la mateixa que Montcada i Reixac, Rubí i Terrassa (12,2%). Malgrat tot, les xifres són molt positives si les comparem amb les de fa un any, quan hi havia 767 aturats més que ara.

En l'àmbit comarcal, les xifres han seguit la mateixa tendència que a Ripollet. Aquest mes de gener finalitza amb 47.184 persones aturades al Vallès Occidental, una xifra una mica major respecte al mes de novembre. L'atur ha crescut en 79 persones, el que representa un 0,2% més que ara fa un mes. Com a Ripollet, és el segon mes consecutiu que l'atur a la comarca creix, després de nou mesos de descens continu de l'atur. El mes de gener també ha estat un mal mes per al conjunt de Catalunya, on l'atur ha crescut i se situa en 371.802 persones, amb 2.644 persones aturades més.

JS

grafica atur 01-gener 2022.jpg