Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet registra una important reducció i es manté al voltant de l'11%

El mes de setembre acaba amb 2.127 persones en situació d'atur, 53 menys que ara fa un mes, i es recuperen les xifres de principis de l'estiu. La taxa d'atur a la ciutat continua sent una de les més elevades de la comarca, però la disminució en aquest darrer mes ha estat del 2,4%.

L'atur a Ripollet torna a reduir-se després del lleuger repunt que ha experimentat durant aquest estiu. El nombre actual d'aturats és de 2.127 persones, una xifra molt semblant a la que es registrava el passat mes de juny. En el mes de setembre, l'atur s'ha reduït en 53 persones, el que representa un 2,4% menys, una de les millors dades assolides a tota la comarca. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que el percentatge d'aturats a Ripollet es col·loca en l'11,1%. Ripollet continua tenint un dels índexs més elevats a la comarca, per sota de municipis com ara Badia (16,2%), Terrassa (11,5%) i Montcada i Reixac (11,3%).

En l'àmbit comarcal, la tendència també ha estat a la baixa, amb un descens de l'1,6%. Aquest mes d'octubre comença amb 714 aturats menys que el mes passat, el que situa la xifra de persones sense feina a la comarca en 44.625. A Catalunya, les xifres també es redueixen. Actualment, l'atur a Catalunya se situa en 335.432 persones, amb 3.440 persones aturades menys que el passat mes d'agost.

Redacció ripollet.cat - JS

atur setembre 2023.png