Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'atur a Ripollet manté la seva tendència a la baixa aquest passat mes de maig

Actualment, hi ha 2.275 persones en situació d'atur, 44 menys que ara fa un mes. Malgrat la millora, Ripollet es manté com un dels municipis de la comarca amb un major percentatge d'aturats.

L'atur a Ripollet ha tancat el passat mes de maig amb un nou descens, que manté la tendència dels últims mesos. El nombre actual d'aturats és de 2.275 persones, 44 menys que a finals d'abril. L'informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental constata que, a més, el percentatge d'aturats a Ripollet baixa per sota del 12% per primera vegada des de principi d'any. Malgrat aquesta bona tendència, l'atur a Ripollet es manté com un dels més elevats a la comarca. A hores d'ara és d'una taxa de l'11,8%, la tercera més alta del Vallès Occidental, només per darrere de Badia del Vallès (16,8%) i Terrassa (11,9%), i amb el mateix percentatge que Montcada i Reixac (11,8%). Si comparem les xifres actuals de l'atur amb les de fa un any, la tendència continua sent molt positiva, ja que el descens de persones aturades és pràcticament del 25% (-24,1%). Ara fa un any hi havia 723 aturats més que ara.

En l'àmbit comarcal, les xifres de l'atur han experimentat un important descens, del 10,1%, amb 1.702 persones aturades menys. Aquest passat mes de maig finalitza amb 45.831 aturats al Vallès Occidental. La tendència al conjunt de Catalunya també és positiva i les xifres de l'atur continuen disminuint. L'atur a Catalunya se situa en 348.027 persones, amb 16.671 persones aturades menys que ara fa un mes.

JS

Atur mes de maig.png

Gràfic de les dades de l'atur al Vallès Occidental aquest passat mes de maig. Font: Informe Infoatur del Consell Comarcal del Vallès Occidental.